Ark Kinderclub – Rock Solid – Lazy Sunday Afternoon

Nu het nieuwe schooljaar weer goed en wel op gang is gekomen, willen we ook de activiteiten voor kinderen en jongeren weer gaan oppakken.

* Op donderdagmiddag om de 2 à 3 weken komt de Ark Kinderclub samen. Dit jaar komen we bij elkaar in het parochiecentrum De Goede Herder, Mgr. Bekkersplein 1 in Sint Oedenrode. De Arkclub is bedoeld voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar. We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, doen spelletjes en dan gaan we aan het knutselen. Op donderdag 7 oktober om 15.30 uur is de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Dit is een speciale inloopbijeenkomst, zodat iedereen vrijblijvend een keer kan komen kijken en meedoen!

* Tieners van 11 t/m 14 jaar zien we graag bij onze tienerclub ‘Rock Solid’ op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Rond een uitdagend thema doen we allerlei maffe spellen, we praten met elkaar en horen wat de Bijbel over dit thema te melden heeft (en dat is soms heel verrassend!). We sluiten altijd af met chips en cola/limonade. Ook deze bijeenkomsten worden gehouden in het parochiecentrum in Sint-Oedenrode.

* Jongeren die Rock Solid ontgroeid zijn, ontmoeten elkaar bij hun Lazy Sunday Afternoon. Een ontspannen en gezellig programma dat ze zelf mee vormgeven… op zondagmiddag dus.

Zin om mee te doen aan een van deze activiteiten? Stuur even een mailtje naar en je krijgt van ons alle informatie die je nodig hebt.