Besloten viering 11 oktober afscheid Manon

Aanstaande zondag, 11 oktober vieren we het afscheid van onze pastoraal werkster Manon van den Broek in de Martinuskerk. Omdat er maar een klein aantal mensen in de kerk aanwezig kunnen zijn, worden deze persoonlijk uitgenodigd.

Dit betekent dat de viering op 11 oktober om 11:00 uur in de Martinuskerk een besloten viering zal zijn. U begrijpt dat dit voor ieder van ons pijnlijk is en in het bijzonder voor Manon. Het is fijn dat we door de mogelijkheid van streaming toch met elkaar verbonden zijn. Via livestream is de dienst te volgen op de website van de parochie, klik hier voor de directe link. Graag willen we u willen vragen om uw goede wensen voor Manon op een kaart te schrijven. Vanaf donderdag staat de mand om kaarten in te deponeren in het voorportaal van de Martinuskerk. Opsturen naar het centraal secretariaat Mgr. Bekkersplein 1, 5491EE Sint-Oedenrode, kan natuurlijk ook. 

Mocht u Manon bij haar afscheid nog iets willen geven, dan zou ze graag een financiële bijdrage ontvangen voor het JRS (Jesuit Refugee Service) in Beiroet: een centrum van de Jezuïeten, dat zich bekommert om vluchtelingen, en dat zwaar werd getroffen door de explosies in Beiroet begin augustus.

Pastoraal team Heilige Oda