Kersttocht door de Boskant

Voor de Ritakerk in Boskant is een fraaie kerststal gebouwd. Deze kribbe is het startpunt van een kersttocht door de Boskant. Hieronder vindt u de route:

Starten bij de kerststal  voor de kerk,  eerste straat rechts Pastoor Teurlingsstraat, doorlopen naar de Kastanjestraat, eerste straat rechts af. Iepenstraat inlopen aan het einde van de straat links af Wilgenstraat. Aan  het einde van deze weg links af Beukenstraat in. Aan het einde van deze weg Hazelaarstraat kunt u links gaan  daar staan twee huizen mooi in het licht  het is ongeveer op en neer 20minuten lopen. Gaat u niet links  dan gaat u rechts af om de route te volgen. Bij huisnummer 22 aan de linker zijde staat in de huiskamer een miniatuur stadje geheel in kerst sfeer. Bij de kruising gaat u rechts af de Populierenlaan in aan het einde omkeren en aan de andere zijden weer terug lopen tot de kruising, daarna tweemaal rechts af de Berkenstraat in. Aan de linker zijde staan 3 kerststallen, eerste straat rechts deze weg vervolgen tot je weer op de Berkenstraat  uit komt. Daarna rechts en aan het einde van de weg weer rechts. Zodat u weer bij de kerststal bij de kerk uitkomt. Einde van de tocht.